Kunde login

Log ind
 
Start arrow Priser/Kontakt
  • Dansk
  • Norsk
  • Deutsch/Swiss
Priser Udskriv E-mail

En DynamicPaper løsning er langt billigere end tilsvarende løsninger på marked, uden at gå på kompromis med funktionaliteterne. Hos os er ingen skjulte ekstraudgifter. Vi hjælper dig igennem hele processen, og yder en personlig service til en fast lav pris pr. løsning.

Standardversioner:

Vi laver gerne et godt tilbud til dig, på dine kataloger. Der er der rabatordninger ved månedsmagasiner, eller flere publikationer.

Alle priser er inkl. 1 års driftsabonnement på eget subdomæne, fri trafik, opsætning, og telefonisk support, samt løbende gratis opdateringsservice på vores software. Dvs. ingen ekstra arbejde for dig, vi tager os af hele opsætningen. Du sender os blot din(e) PDF fil(er).

Se eksempler på standard tilpassede versioner her.

Specialversioner:

Her er vore priser individuelle, og beregnes udfra det aktuelle PDF dokument og hvor omfattende ændringer der skal laves. Kontakt os derfor venligst for en pris på et aktuelt katalog. Se eksempel på en special tilpasset version her.

Send din PDF til os, få en gratis demo og et rigtigt godt tilbud på dit katalog eller magasin.

eMail: info(snabela)dynamicpaper.dk

Synrgy har pr. 1.2.2011 overtaget DynamicPaper.

DynamicPaper vil fremover være en del af de serviceydelser, som Synrgy tilbyder. 

Partnerprogram:

Er du/i et reklamebureau eller trykkeri, og vil i gerne kunne tilbyde vores løsninger til jeres kunder, så ring og få en snak med os. Vi kan levere et tilpasset standarddesign, med jeres logo. Så i kan sælge løsninger med eget brand, til jeres kunder.

Sponsorering:

Vi sponsorerer også gerne en DynamicPaper løsning til et godt formål eller en non-profit hjælpeorganisation. Ring til os på Tlf. 2962 4845, såfremt du repræsenterer ovenstående, og kunne gøre brug af vores produkt.